SLIK KOMMER DU I GANG

 

 

Så lett er det å lage en egen liten butikk hos oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår butikk i Dikeveien på Rolvsøy.

Tresnitt lånt av Turid Eidnes ©

 


Lei en stand

 

Vi anbefaler at du bestiller din stand online, men kan også komme innom vår butikk for å bestille.


Husk at du når som helst kan bestille våre tilleggstjenester som kan forenkle steg 3 for deg.


Opprett bruker via vår link "bestill en stand" og gå til kalender for å se oversikt over ledige stands.


Vi har stands for barn, damer, herrer og interiør/leker. Har du kombinasjoner av dette kan du ta en prat med oss i butikken så finner vi en løsning som passer for deg.

 

 

Registrer dine varer

 

 

Logg inn på din bruker for å registrere det du ønsker å selge.

Finn frem varene sine og se over at de er rene og uten skader. Har varen din tydelige bruksmerker, slitasje eller reparasjoner så bør du ikke legge varen ut for salg. Snakk med oss i butikken dersom du er usikker.


Opprett ett nytt produktark og gå til "rediger priser"

Legg inn ett produkt pr. linje med en kort beskrivelse i det første feltet og ønsket pris i det andre.

Beskrivelsen må inkludere "Merke"  "Type"  "Farge"  "Størrelse" 

 

 

Kom til butikken

 

 

Ta med dine produkter til butikken tidligst 1 time før vi stenger dagen før din leieperiode starter.  Vi skriver ut etiketter med tekst og pris, deler ut evt. alarmer og viser deg hvor du finner kleshengere. Vi viser deg også hvordan tekstil-pistolen for prisetiketter virker.


Det er plass til 40 produkter på ett ark, men det er ikke sikkert du får plassert ut alt den første dagen. Vi anbefaler at din stand ikke overfylles, da det kan "skremme" bort potensielle kjøpere.

 

Følg med på ditt salg

 

 

Etter at din stand er ferdig tar vi over salgsjobben for deg. Du kan følge med på salget ditt via link/app. Vi anbefaler at du kommer innom et par ganger i løpet av din leieperiode og ser over din stand, rydder litt og fyller på med nye varer.


Når din leieperiode er ferdig kommer du og pakker ned det som evt. er igjen på din stand. Din stand må pakkes ned senest 1 time før stengetid på din siste leiedag.


Pengene du har tjent overfører vi normalt til din konto innen 1 uke etter at leieperioden er over, eller oftere ved forespørsel.